АКТУАЛЬНО

Представники Київської семінарії взяли участь у зустрічі, що відбулася в Міністерстві освіти та науки

П'ятниця, 29 червня 2018, 12:57
26 червня 2018 року в Міністерстві освіти і науки України відбулася зустріч представників та керівників вищих духовних навчальних закладів України з першим заступником міністра Володимиром Віталійовичем Ковтунцем.

На зустрічі були присутні ректор Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ прот. Петро Жук і префект із навчальної частини о. Роман Островський. На ній відбулося обговорення питань, пов’язаних із можливістю акредитації духовних навчальних закладів України, а також їхнього ліцензування. Також йшлося про питання фахових видань, що існують у духовних закладах освіти та підняття їхнього рівня до такого, що відповідає державним нормам.

Керівництво міністерства відповіло на поставленні представниками духовних навчальних закладів запитання. Крім цього, було обговорено перспективи, можливості та виклики щодо взаємодії Церкви й держави в галузі духовної освіти.

Прес-служба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next