АКТУАЛЬНО

Представники Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» беруть участь у Міжнародній зустрічі науковців в Австрії

Субота, 10 вересня 2016, 21:10
З 9 по 11 вересня 2016 року у Відні (Австрія) проходить Міжнародна зустріч науковців на тему «Живе лідерство. Християнські цінності в дії. Відкриття особистих цілей та зміна світу». Участь у зустрічі також беруть четверо представників Комісії УГКЦ«Справедливість і мир» та Української соціальної академії.

9 вересня, у суботу, у ході робочих сесій учасники, яких близько 60 із різних країн, зокрема Східної Європи, зосередились на головних тенденціях, викликах і потребах сучасності. Різноманітні версії, думки, пропозиції та узгоджені рішення визначили чимало варіантів спільного бачення згаданих характеристик, які є актуальними, важливими та наглядними.

Cеред різноманітності тенденцій згадували недостатнє вираження в наш час християнської позиції, християнського життя, автентичного свідчення, пріоритетів, де визначну роль відіграють християнські цінності, також мова йшла і про кризу ідентичності. Підкреслюючи потреби та виклики нашого часу, учасники зустрічі з різних країн побачили кризу лідерства, потребу гідних та вправних провідників, також великий вплив і місце медіа, які творять часто поділ та поляризацію думок і переконань, що  веде до різноманітних рішень, часто до потреби відкритого та щирого діалогу задля спільного блага та розвитку як особи, так і суспільства.

Триденна Міжнародна зустріч у Відні включає робочі сесії, Workshops, Open Spaces, спільні робочі сесії, концентруючи свою увагу на лідерстві у контексті християнської візії.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next