АКТУАЛЬНО

Представники Місії «Рахиль» обговорили свої наступні кроки служіння

П'ятниця, 28 грудня 2018, 15:15
Чергова зустріч робочої групи Місії «Рахиль» пройшла під опікою голови Комісії УГКЦ у справах душпастирства охорони здоров'я о. Руслана П’ясти та референта Комісії с. Севастьяни Карвацької. Представники місії зустрілися, щоб обумовити свої наступні кроки для служіння особам, що зранені абортами.

Праця УГКЦ у цьому напрямку вважається унікальною в Україні, адже є цілісною душпастирсько-психологічною допомогою. Однією з форм служіння Місії «Рахиль» стали реколекції – середовище для прощення, примирення і духовної віднови.

Зустрічі учасників Місії «Рахиль», як сказав адміністратор Патріаршої курії о. Андрій Максимович, мають стати майданчиком для обміну думок, бо колегіальність дуже важлива в такій праці. «Кожна ініціатива, – наголосив отець-адміністратор, – є наче квітка, яку вносимо в букет численних ініціатив. І це дар нашої Церкви для всієї України».

Тема святости життя є найважливішою в нинішній час – час невпинних нападів на гідність особи та на подружжя як Таїнство. Тому представники місії «Рахиль» просять кожного про молитовну підтримку за успішну працю, адже молитва, як писала Софія Шептицька, «ніколи не є сліпою, коли дістається рук Божих». «Добрі наміри завжди дають добрі плоди, якщо ми уповаємо на Бога і докладаємо всіх зусиль», – вважають члени місії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zdorovia.ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next