АКТУАЛЬНО

Представники Міністерства оборони України святили лозу у США

Середа, 04 квітня 2018, 15:34
Делегація Міністерства оборони України, перебуваючи із робочим візитом у США, у Квітну неділю взяла участь у Божественній Літургії в церкві Святого архистратига Михаїла міста Йонкерс.

У складі делегації були: Садовський Микола Стeпанович – директор Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони, та генерал-лейтенант Ткачук Павло Петрович – начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана П. Сагайдачного.

Гостей супроводжував військовий аташе Посольства України в США – полковник Андрій Ординович. Під час молитви парох парафії о. Кирило Анджелов та його помічник о. Василь Бегай привітали шановних гостей. Військовослужбовці мали змогу поспілкуватись із українською громадою та підняти державний прапор України на площі перед храмом.

Для української громади у Йонкерс це була справді особлива та радісна подія.

Українські генерали висловили вдячність парафіянам церкви Святого архистратига Михаїла міста Йонкерс за їх невтомну працю для добра України та вручили представникам громади військові відзнаки.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next