АКТУАЛЬНО

Представники міжнародної організації «Renate» відвідали Свято-Юрську гору

Четвер, 08 листопада 2018, 15:52
З 4 по 9 листопада у Львові триває зустріч міжнародної організації «RENATE». Це спільнота, яку організувало монашество різних конгрегацій, покликана протидіяти торгівлі людьми та експлуатації людини. «RENATE» («Religious in Europe Networking Against Trafficking and Exploitation») співпрацює з іншими подібними організаціями в Європі та поза її межами.

7 листопада в рамках зустрічі делегати спільноти відвідали Свято-Юрську гору. Ця зустріч відбулася за сприяння БО «Фундація духовного відродження». Гості побували в архикатедральному соборі Святого Юра, де мали коротку екскурсію, зокрема оглянули крипту собору. Відтак візит продовжився у Митрополичих палатах, де гості зустрілися із Єпископом-помічником Львівської Архиєпархії УГКЦ Володимиром (Ґруцою). Владика розповів делегатам про історію та устрій Української Греко-Католицької Церкви, її діяльність і структуру. Також гості мали можливість поставити питання про деталі життя Церкви, внутрішні процеси, способи катехизації та священичу діяльність.

Наприкінці диякон Ігор Колбасюк представив делегатам діяльність БО «Фундація духовного відродження», а гості подякували за цікавий візит, зауваживши, зокрема, що спільнота «RENATE» опікується також і українськими емігрантами в різних країнах світу, та висловивши надію на плідну співпрацю і настання миру в Україні.

Західне бюро «Живого ТБ» http://ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next