АКТУАЛЬНО

Представники Сокальсько-Жовківської єпархії відвідали своїх студентів у духовній семінарії

П'ятниця, 23 лютого 2018, 13:18
22 лютого представники Сокальсько-Жовківської єпархії побували в Івано-Франківській духовній семінарії, де зустрілися із студентами приналежними до цієї єпархії.

Відвідали семінарію о. Володимир Коткевич, протосинкел єпархії, о. Ярослав Малиш, секретар-референт єпископа, о. Василь Кметь, канцлер єпархії і о. Іван Пігура, префект по навчальній частині в єпархії.

Брати семінаристи з Сокальсько-Жовківської єпархії мали бесіду з отцями візитаторами на якій обговорили про покращення комунікації між єпархією і її студентами. Отці наголосили на важливості накопичення досвіду служіння при єпархіальному управлінні, щоб могти бути добрими пастирями і добре орієнтуватися в особливостях служіння в різних місцевостях і в різних сферах діяльності.

На завершення гості зазначили, що семінарист має бути тим паростком, що пізніше дасть свої плоди, саме тому кожен студент є надзвичайно важливим для прослави Церкви, своєї єпархії і усього українського народу.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ifds.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next