АКТУАЛЬНО

Представники УГКЦ беруть участь у Міжнародній конференції капеланських служб у Фінляндії

Четвер, 08 лютого 2018, 11:04
Від 5 до 9 лютого 2018 року в м. Гельсинки (Фінляндія) триває 29-та Міжнародна конференція керівників капеланських служб. Уже 11-й рік поспіль Україна є однією з країн-учасниць цього заходу.

Нашу державу та Українську Греко-Католицьку Церкву на Конференції представляють владика Михайло (Колтун), керівник Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, отець Любомир Яворський, заступник керівника Департаменту, а також отець Ростислав Височан, військовий капелан УГКЦ.

Темою цьогорічної зустрічі керівників капеланських служб є «Віра, мир і безпека в теперішній час».

«Конференція військових капеланів несе з собою мир і духовні цінності. І саме це є фундаментом розбудови наших військових сил, і в цьому є наше майбутнє», – коментує подію владика Михайло (Колтун).

Загалом участь у цьогорічній Конференції беруть представники 34 країн світу. Протягом цього часу представники УГКЦ мають змогу поспілкуватися та обмінятися досвідом капеланського служіння з іншими учасниками заходу.

Наступного року Міжнародну конференцію капеланських служб проведуть у м. Краків, що в Польщі.

Прес-центр Департаменту військового капеланства УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next