АКТУАЛЬНО

Представники УГКЦ узяли участь у конференції «Антикризова позиція Церкви»

П'ятниця, 10 червня 2016, 14:37
6-9 червня 2016 року у Варшаві проходила конференція на тему «Антикризова позиція Церкви», організована Європейським центром комунікацій і культури. У заході взяли участь представники Київської архиєпархії Української Греко-Католицької Церкви.

Зокрема, УГКЦ представляли: о. Василь Чудійович та о. Андрій Боднарук із Київської архиєпархії, о. Сергій Василів та о. Роман Бегей із Луцького екзархату, а також п. Анна Остаппенко, працівник «Живе ТВ». Окрім представників України та Польщі, у заході взяло участь  духовенство з Іспанії, Ірландії, Угорщини та Румунії. 

Розпочали конференцію з молитви, яка щодня супроводжувала всі засідання. Цікаво, що Святі Літургії завершувалися різними мовами. У четвер, на свято Вознесіння Христового, Божественну Літургію служили греко-католики.  

Протягом чотирьох днів учасники конференції вчилися, як реагувати на кризові моменти суспільного життя та як промовляти до сучасного світу. Значну увагу було присвячено тематиці місії Церкви та новій євангелізації через ЗМІ. Більшість занять, які проводилися, були практичними, що сприяло динаміці проведених курсів. 

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next