АКТУАЛЬНО

Представники УГКЦ взяли участь в інтенсивному курсі англійської мови

Вівторок, 04 жовтня 2016, 21:49
15-29 вересня 2016 року представники Київської архиєпархії та Луцького екзархату УГКЦ в Гамінгу, що в Австрії, узяли участь в інтенсивному курсі англійської мови.

Цей курс проходив у Гамінгу (Австрія), в одному із відділень Францисканського університету США. Його провадили відомі інструктори із США, Словаччини та Австрії. Протягом двох тижнів духовенство мало нагоду поглибити свої знання англійської мови та ознайомитися з культурою Америки та Австрії.

Беручи участь у курсі, вони також здійснювали паломництва до відомих в країні санктуаріїв. Окрім цього, як ми вже повідомляли раніше, представники УГКЦ взяли там участь в міжнародному симпозіумі на тему викликів сучасного християнства, який проходив за участю відомих християн Європи.

На завершення навчання учасники отримали сертифікат про проходження інтенсивного курсу англійської мови. Прощаючись з організаторами та викладачами, священики від імені Київської архиєпархії подякували за можливість вивчення цієї іноземної мови.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next