АКТУАЛЬНО

Представники Військового комітету НАТО побували у храмі українських воїнів

Четвер, 19 квітня 2018, 18:07
18 квітня голова Військового комітету НАТО генерал Петер Павел разом із представниками комітету відвідав Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ.

Передусім іноземна делегація вшанувала пам’ять воїнів, що віддали своє життя під час бойових дій на Донбасі. Окрім цього, гості ознайомились із життям та діяльністю військового храму, процесом його реставрації. Настоятель храму отець Степан Сус  провів для членів комітету екскурсію та розповів, чим зараз живе військова святиня Львова та чим вона важлива для наших воїнів.

«Ми сьогодні є тут, тому що ми поруч з вами у цих непростих моментах життя вашої країни», – сказав голова Військового комітету НАТО генерал Петер Павел під час відвідування Гарнізонного храму.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next