АКТУАЛЬНО

Префект Конгрегації для Східних Церков привітав Главу УГКЦ з ювілеєм інтронізації

Неділя, 28 березня 2021, 11:05
Кардинал Леонардо Сандрі, префект Конгрегації для Східних Церков, надіслав на адресу Глави УГКЦ вітання з нагоди десятирічного ювілею його інтронізації. У своєму листі кардинал Сандрі передає слова вітання від очільників та працівників конгрегації.

«Підношу мою особливу молитву до Пресвятої Тройці, щоб за прикладом ваших достойних попередників ви змогли продовжувати та забезпечувати жертовне і плідне душпастирське служіння улюбленій Українській Греко-Католицькій Церкві, повіреній вашій батьківській опіці», - йдеться в листі кардинала Сандрі.

Префект Конгрегації запевнив Блаженнішого Святослава у своїй молитві та висловив слова «глибокої пошани і вдячності» за його служіння.

Додамо, що Конгрегація для Східних Церков є однією з 9-ти конгрегацій Римської курії, завданням якої є допомога та сприяння розвитку Східних Католицьких Церков, збереження їх духовної традиції та забезпечення канонічних прав за межами національних територій. Кардинал Леонардо Сандрі очолює Конгрегацію для Східних Церков з 2007 р. У червні 2017 р. на запрошення Глави УГКЦ відбувся його візит до України, в рамках якого він також відвідав м. Слов’янськ та зустрівся із вимушено переселеними.

Секретаріат Глави УГКЦ в Римі


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next