АКТУАЛЬНО

Прем’єр-міністр України привітав Блаженнішого Святослава з ювілеєм

Вівторок, 05 травня 2020, 16:29
Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль особисто привітав Блаженнішого Святослава, Отця і Главу УГКЦ, з 50-літнім ювілеєм. Він передав вітального листа від Кабінету міністрів України.

«Поза сумнівом, ви є однією з найбільш знакових та шанованих постатей духовно-релігійної сфери у нашій державі. Ваші розважливі кроки, прагнення бути щирим порадником для кожного, хто бачить Україну процвітаючою європейською державою та очікує на захист чи підтримку, – це справжня риса духовного провідника для мільйонів вірян», – йдеться у тексті привітання.

«Блаженніший владико Святославе, ще раз вітаємо вас з ювілейним днем народження та бажаємо, аби усвідомлення вашої місії слугувало для вас тим мірилом досконалості, завдяки якому ви досягнете не лише ще більших здобутків на шляху служіння шанованій чисельній греко-католицькій громаді, але і зможете втішатися відчуттям виконаного обов’язку і досягнутої гармонії у світі», – зазначено у вітальному листі.

Прем’єр-міністр подарував Предстоятелю УГКЦ ікону Преображення Господнього.

«Дякую за символічний подарунок. Оскільки для іконописця ікона Преображення є першою, яку він має написати, щоб його очі змінилися і він зміг по-іншому бачити світ, намагатимуся змінювати свої очі», – зауважив Блаженніший Святослав.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next