АКТУАЛЬНО

Пресанонс: «Laudato Si: екологічний внесок для сталого розвитку суспільства»

П'ятниця, 06 грудня 2019, 15:26
Бюро УГКЦ з питань екології запрошує на міжнародну науково-практичну конференцію «Laudato Si: екологічний внесок для сталого розвитку суспільства» (10-11 грудня у конференц-залі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міносвіти, за адресою вул. Вишгородська, 19, м. Київ. Початок о 10:00).

Конференція об’єднає науковців, представників влади, державних та релігійних природоохоронних інституцій, громадських організацій та людей доброї волі у пошуку відповідей на сучасні екологічні виклики у світлі «Laudato Si – Славен будь: про турботу за наш спільний дім» Папи Франциска. У конференції візьмуть участь науковці та фахівці-експерти із семи країн, а також викладачі з понад десяти вищих навчальних закладів.

Співорганізатори конференції: Міжнародне екологічне об’єднання «Відповідальність за створіння», Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, Національний університет «Києво-Могилянська академія», ГО «Екологія. Право. Людина» та ГО «Зелений ковчег» за партнерської співучасті Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління і Оргуського інформаційно-просвітницького центру.

Детальніша інформація про конференцію
Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next