АКТУАЛЬНО

Прес-конференцією було відкрито перший в Івано-Франківській митрополії медіа-форум «Церква і журналістика»

П'ятниця, 30 січня 2015, 17:33
30 січня в конференц-залі готелю «Станіславів» розпочав роботу перший в Івано-Франківській митрополії медіа-форум «Церква і журналістика».

У прес-конференції взяли участь: прес-секретар Блаженнішого Святослава о. Ігор Яців, о. Ігор Тузик із радіо «Дзвони», о. Роман Терлецький, голова Івано-Франківської організації Національної спілки журналістів Вікторія Плахта, вела прес-конференцію п. Уляна Андрусів.

Отець Ігор Яців розпочав прес-конференцію, представивши  важливість форуму у співпраці Церкви і журналістів: «Церква і держава - це партнери у служіння суспільству. Засоби масової інформації є посередині між ними, щоб донести людям важливу інформацію, показати реалії. Важливо, щоб журналісти доносили інформацію про Церкву, не шукаючи сенсацій, а висвітлювали важливі події з життя Церкви для людей, щоб у такий спосіб служити людям і показувати служіння Церкви для людей. Саме про таку співпрацю має на меті цей форум, щоб ознайомити журналістів з роботою церковних ЗМІ…».

Отець Ігор Тузик розповів про програму форуму, його розвиток подій і працю, про важливість і практичну сторону форуму для журналістів розповіла Вікторія Плахта, а про духовну сторону повідомив о. Роман Терлецький.

Ієрей Юрій Трухан, прес-секретар
Івано-Франківської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next