АКТУАЛЬНО

Презентація братерської організації у Полтаві

Понеділок, 07 березня 2016, 11:24
6 березня в храмі Пресвятої Трійці, що в м. Полтава, відбулася презентація братерської організації чоловіків-католиків "Лицарі Колумба", яка становить потужну опору Церкви в сучасному світі.

 

Представлення розпочалося Божественною Літургією, в якій вірні разом зі священиками парафії Пресвятої Трійці окремими молитовними проханнями молилися за добрий початок та розвиток братерської організації "Лицарі Колумба" в Полтаві та Харківському екзархаті.

Після Святої Літургії п. Петро Галуга, заступник Великого лицаря в Україні, детально та послідовно розповів про життя та діяльність Лицарів Колумба в Україні та світі, наголосивши на ролі та значенні організації для розвитку парафіяльної спільноти, Церкви та суспільства. "Нашим пріоритетом є, - зауважив під час презентації п. Петро Галуга, - поширення, втілення та збереження християнських цінностей у всьому світі".

Також він розповів про основоположну мету діяльності ордену та окреслив ключові цілі, які перед собою ставить братерська організація чоловіків-католиків.

"Ця організація стане ще одним великим кроком у розвитку нашої парафіяльної родини, - зауважив отець Юрій Кролевський, настоятель храму Пресвятої Тройці, - згуртовуючи наших чоловіків, дасть нам можливість разом спільно робити багато добрих справ в ім'я Церкви та Батьківщини".

Опісля всі присутні могли поставити свої запитання, а навіть подискутувати.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next