АКТУАЛЬНО

Презентація книжки о. Арнальдо Панґрацці «Подорож усередину себе»

П'ятниця, 03 лютого 2012, 18:04
7 лютого у конференц-залі філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35 А) відбудеться презентація книжки професора Міжнародного богословського інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я «Камілліанум» о. Арнальдо Панграцці «Подорож всередину себе». Початок о 15. 00.
7 лютого у конференц-залі філософсько-богословського факультету Українського католицького університету (вул. Хуторівка, 35 А) відбудеться презентація книжки професора Міжнародного богословського інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я «Камілліанум» о. Арнальдо Панграцці «Подорож всередину себе». Початок о 15. 00. У програмі - зустріч з автором, який матиме виступ на тему «Найдовша подорож – це подорож усередину себе». Професор Арнальдо Панграцці є експертом із Ватикану з питань опіки над невиліковно хворими. Крім того, 6-8 лютого професор проведе курс відкритих лекцій у Школі біоетики УКУ на тему «Психологія хвороби і здоров’я». З питань організації інтерв’ю чи зустрічі з о. Арнальдо Панграцці просимо звертатися до прес-служби УКУ за телефоном: 240-99-44.  

Прес-служба УКУ

Довідка:   Отець Арнальдо Панґрацці, чернець ордену камілліанців, президент Італійської асоціації еннеграми, професор Міжнародного богословського інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я «Камілліанум» (м. Рим). Автор книг і публікацій, а також спеціалізованих курсів для медичних працівників, волонтерів, капеланів. Його тематика – основи догляду та допомоги пацієнтам, робота з сім‘ями, члени яких страждають від тяжких недуг, праця з пацієнтами на термінальній стадії життя та їх родинами тощо. В Україні автор відомий також своїми публікаціями «Мозаїка милосердя» (2008), «Будь соняшником біля плакучих верб» (2010).
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next