АКТУАЛЬНО

Президент і Прем’єр-міністр України привітали Блаженнішого Святослава з сорокап’ятиріччям

Вівторок, 05 травня 2015, 21:19
Президент України Петро Порошенко та Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк привітали Отця і Главу Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава з його 45-річчям.

«Високо ціную Ваше самовіддане служіння Богу і народові. Своєю патріотичною позицією та добрими справами Ви здобули заслужений авторитет в Україні та світі», – написав Президент України у привітальному листі Блаженнішому Святославові.

«Ставши на чолі Церкви, – йшлося у листі-привітання Прем’єр-міністра України, – у складний час піднесення українського народу на захист своєї гідності і свободи, Ви достойно продовжуєте справу своїх великих попередників з духовного, морального і громадянського просвітлення України. Ваш патріотизм, дієва і послідовна праця в ім'я України здобули Вам заслужену повагу не лише вірних Вашої Церкви, а широкої громадськості як в Україні, так і за її межами».

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next