АКТУАЛЬНО

Президент Французької Єпископської Конференції подякував УГКЦ за співчуття і молитву

П'ятниця, 20 листопада 2015, 12:02
Президент Французької Єпископської Конференції, Архиєпископ Марселя Жорж Понтьє подякував Главі УГКЦ, єпископам та усім вірним за слова співчуття, які були висловлені з приводу трагічних подій у Парижі 13 листопада. Слова подяки надійшли на адресу Секретаря Синоду Єпископів УГКЦ владики Богдана (Дзюраха).

«Разом з усіма єпископами і католиками Франції я прагну сердечно подякувати Вам за Ваш знак приязні і за Ваші молитви з приводу трагічних подій, які діткнули Францію минулої п’ятниці. Ми були дуже зворушені цим Вашим жестом. Ці нові атаки бентежать нас і глибоко впливають на нас. Нехай наша спільна молитва, поєднана з Вашою, бодай трохи зменшить страждання родин, які зазнали найбільших втрат», – написав у відповідь Архиєпископ Марселя Жорж Понтьє.

Євангеліє, зазначив він, закликає нас бути творцями миру. «Разом благаймо у Господа, щоб Надія, яка не засоромить, була нашою силою», – попросив Президент Конференції Єпископів Франції.

 

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next