АКТУАЛЬНО

Президент Карітасу Німеччини відвідав БФ «Карітас-Київ»

П'ятниця, 02 вересня 2016, 16:07
«Днями БФ «Карітас-Київ» відвідав президент Карітасу Німеччини д-р Петер Негер у супроводі представників Карітасу Німеччини та президента Карітасу України Андрія Васьковича», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Основною метою зустрічі було ознайомлення з діяльністю Карітасу в Києві.  Гості оглянули діяльність Карітасу, побували на заняттях із дітьми, ознайомилися з підопічними «Простору, дружнього до дитини», а також проекту «Мобільна робота з молоддю». Окрім цього, поспілкувалися із молоддю, дітьми, працівниками Карітасу.  

«Ми висловлюємо щиру вдячність Карітасу Німеччини за підтримку програм допомоги Україні. Саме завдяки їм багато бідних людей отримують допомогу та відчуття людської доброти», - наголосив директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич, дякуючи д-ру Петеру Негеру.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next