АКТУАЛЬНО

Президент УКУ: «Університетська спільнота УКУ взяла на себе велику відповідальність – 40 днів безперервно молитися в новому храмі…»

Неділя, 11 вересня 2016, 16:49
Ця подія і визнання Церкви кладе на УКУ велику відповідальність. В Україні є багато університетів і, дякувати Богу, щоразу більше храмів. Однак ми маємо особливу нагоду і відповідальність – плекати зустріч Церкви з університетом, університету з Церквою, що означає зустріч Бога з людиною. Дорожімо цією можливістю!

Закликав спільноту УКУ владика Борис (Ґудзяк), президент УКУ, після освячення новозведеного університетського храму Святої Софії – Премудрості Божої 11 вересня.

Єпископ повідомив, що напередодні освячення храму під час чувань, 10 вересня, університетська спільнота взяла на себе велику відповідальність – наступні 40 днів безперервно молитися в цьому храмі.

«До цієї молитви запрошені ви всі. Приходьте вночі, коли не спиться, будь-коли… Переконайтеся, що Бог у своїй премудрості воплочується у вашому житті і ваша молитва буде вислухана», – закликав президент УКУ.

Департамент інформації УГКЦ 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next