АКТУАЛЬНО

Президент Зеленський привітав Блаженнішого Святослава з днем народження

Четвер, 05 травня 2022, 11:25
Президент України Володимир Зеленський привітав Отця і Главу Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішого Святослава з днем народження.
Зустріч Блаженнішого Святослава з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським, Київ, 6 травня 2019 року Зустріч Блаженнішого Святослава з новообраним Президентом України Володимиром Зеленським, Київ, 6 травня 2019 року

«За роки своєї плідної церковної праці ви здобули духовний авторитет та стали мудрим наставником для мільйонів вірян», – написав Глава держави у привітальному листі.

Пан Президент висловив глибоку повагу іменинникові за активну участь у громадському та соціальному житті країни і непохитну патріотичну позицію.

«Дякую вам, Ваше Блаженство, за практичні справи та щирі молитви за перемогу і мир на нашій землі», – написав Глава Української держави.

Пригадуємо, сьогодні Блаженнішому Святославу сповнюється 52 роки. Народився Глава УГКЦ 5 травня 1970 року у Стрию на Львівщині у християнській родині Юрія та Віри Шевчуків.

Департамент інформацію УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next