АКТУАЛЬНО

При греко-католицькій парафії в Ірпені розпочався курс з вивчення польської мови

П'ятниця, 27 листопада 2020, 10:36
«Дякуємо чудовому вчителю, літератору, журналісту та просто нашому доброму другові – пану Сергію Рожновському, за те, що він радо відгукнувся на наше запрошення навчати усіх охочих цієї мови», – про це повідомив отець Віталій Воєца, сотрудник парафії.

«Як говорить сам п. Сергій, вік тих, хто хоче чогось навчитися, не має значення, навчимо усіх. Головне мати час, бажання і виконувати завдану домашню роботу», – зазначив о. Віталій.

Також до вивчення мови долучився парох парафії протоієрей Мирослав Латинник. Він наголосив, що «коли охочих буде більше, ми готові ще додатково створити вікові й часові групи. Запрошуємо всіх охочих!» – зазначив душпастир.

Заняття відбуваються у приміщенні парафіяльної школи. «Насамперед це цікаво, потрібно і корисно для саморозвитку та внеску в майбутнє!» – додав отець Віталій Воєца.

Пресслужба Київської архиєпархії


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next