АКТУАЛЬНО

При парафії Покрови у Львові відкрили ораторію та катехитичну школу

Середа, 13 вересня 2017, 11:32
10 вересня в парафії Покрови Пресвятої Богородиці у Львові відбулося відкриття ораторії та катехитичної школи святого Домініка Савіо. Свято розпочалося Божественною Літургією, яку очолив парох церкви Покрови о. Андрій Боднар, а відтак для дітвори була запланована цікава програма.

На подвір’ї біля храму аніматори разом із дітьми бавилися гру «Нові пригоди Шерлока Холмса», впродовж якої дітвора, розгадуючи так звані шифри від Шерлока Холмса та доктора Ватсона, змогла відчинити двері в Ораторію. Після веселих пригод усі охочі змогли поласувати різними смаколиками. На завершення цього погожого недільного дня діти танцювали руханки й банси, створюючи навколо себе атмосферу радості й свята.

Варто зауважити, що ораторія відкрита для всіх школярів, які після уроків хотіли б провести своє дозвілля в доброму дружньому колі. Попереднього запису тут немає. Ораторія відкрита для дітей з вівторка по суботу з 14:30 до 18:00, а у неділю з 14:00. Також тут є нагода гарно провести час молоді з вівторка до суботи з 18:00 до 20:30.

Окрім організації дозвілля, в ораторії-катехитичній школі св. Домініка Савіо діють різні гуртки, зокрема дитячий хор, ансамбль сопілкарів, гурток рукоділля, гри на гітарі, англійської мови, малювання, танців  і т.д.  Також проводиться запис на катехизацію для дітей віком від 4 років й для хлопців запис до Вівтарної дружини у церкві Покрови.

Щовівторка, починаючи з 26 вересня, у катехитичній школі при парафії заплановані зустрічі для дівчаток 5-6 класів. Господарі ораторії щиро запрошують дітей та молодь приєднуватися, щоб радісно та з користю проводити свій час і дозвілля.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sdbua.net

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next