АКТУАЛЬНО

При парафії УГКЦ у Києві створено духовно-психологічний центр

Середа, 25 лютого 2015, 10:25
При парафії Пресвятої Трійці на Оболоні створено духовно-психологічний центр. Новостворений заклад розпочав діяльність із благословення владики Йосифа (Міляна), Єпископа-помічника Київського. 22 лютого відбувся перше зібрання, на якому провели тренінг «Любов передаємо через слово».

Парафіяни під час тренінгу роздумували над цінністю слова: розпізнавали, коли саме Бог проявляє любов словами зцілення, утвердження людської гідності. І звісно ж, не обійшлося без практики: вірні одне одному виражали любов через слово.

Найважливішим було ділення учасників, особливо хочеться згадати відгук однієї жінки: «... сьогодні я почула стільки теплих, приємних слів, що мені на тиждень точно вистачить...». Це свідчення говорить про те, що людина відчула правдиву любов завдяки доброму слову.

За словами  адміністратора громади о. Дам'яна Габорія, «wtй центр має за основну мету провjдити тренінги, семінари та консультації для парафіян. До складу центру входять фахівці з богослов’я, психології, медицини, котрі мають відповідну освіту та досвід».

Повідомила Марія Сохацька, керівник центру

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next