АКТУАЛЬНО

При парафії УГКЦ на Оболоні в Києві відбулися реколекції

Понеділок, 04 квітня 2016, 12:26
2-3 квітня 2016 року при парафії Пресвятої Трійці УГКЦ на Оболоні в м. Київ відбулися великопісні реколекції.

Протягом двох днів парафіяни греко-католицької громади мали можливість послухати духовні науки на тему Божого Милосердя, які провадив прот. Василь Чудійович, канцлер Київської архиєпархії.

Першого дня духовної віднови отець-реколектант зосередився над значенням Божого милосердя, наступного ж - у Хрестопоклонну неділю – над сенсом Хреста Господнього.

На завершення реколекцій о. Дамян Габорій, адміністратор парафії, подякував о. Василію за проведення реколекцій, підтримку та особливий вияв уваги для розвитку оболонської релігійної громади УГКЦ.

Під час реколекцій вірні мали нагоду приступити до таїнства Сповіді та Євхаристії, а також поклонитися хрестові, який прикрасили наймолодші парафіяни - діти з катехитичної групи, що діє при парафії.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next