АКТУАЛЬНО

При парафії УГКЦ та в навчальних закладах Вінниці провели низку конференцій про пізнання Бога

Четвер, 25 лютого 2016, 12:15
У неділю, 21 лютого 2016 року, при парафії Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ м. Вінниця, відбулася презентація книги «Знаки часу. Розпізнавання». Під час заходу, автор книги Любомир Стринаглюк, розкрив і пояснив символічний зміст поганських і окультних символів та знаків.

Метою заходу було закликати людей бути вірними християни в щоденному житті, оберігати живу віру в єдиного правдивого Бога і могти пояснити іншим, ґрунтуючись на авторитеті Святого Письма, Церкви і людського розуму, необхідність уникати використання поганської та окультної символіки.

Любомир Стринаглюк розповідає: «Недільна презентація книги при парафії Покрови Пресвятої Богородиці у Вінниці запам’яталася зворушливою Божественною Літургією, чудовим євхаристійним духом вірян та їхньою відкритістю до пізнання правд віри».

«Мій невеликий досвід проведення конференцій у храмах переконує, - продовжив він, - що саме такі зустрічі знаходять найкращий відгук у серцях парафіян, дарують радість духовного єднання та є доброю нагодою поспілкуватися з людьми про місце і вплив деструктивної символіки в нашому житті».

Автор книги також пояснив, що після презентацій люди зазвичай запитують про особисте, цікавляться, як можна вирішити приватні, родинні чи особисті проблеми: «Тоді дуже часто виникають пропозиції провести зустріч зі студентами чи учнями навчальних закладів. Так власне завдяки старанням отців Згромадження Воплоченого Слова та мирян ІІІ Чину Чернечої родини Воплоченого Слова з'явилась ідея проведення такої конференції із молоддю Вінниці», - розповів він.

Медичний коледж був першим у програмі зустрічей. Там о. Луку Шаламая, ВС, та п. Любомира Стринаглюка вітав повний актовий зал майбутніх лікарів. Наступного дня презентацію провели у філії Вінницького коледжу економіки та підприємництва ТНЕУ. Опісля була насичена зустріч зі студентами Вінницького національного технічного університету, та на завершення конференція у Вінницькому національному медичному університеті iм. М.І.Пирогова.

Прес-служба Київської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next