АКТУАЛЬНО

При Патріаршому соборі у Києві відбулася молодіжна коляда

Понеділок, 17 січня 2011, 17:18
При Патріаршому соборі у Києві відбулася молодіжна коляда. Як передає кореспондент SoborNews, у святковому дійстві взяв участь Владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київський, голова єпархіальної молодіжної комісії о. Віталій Марцинюк та священики і миряни із Київського, Вишгородського та Черкасько-Чернігівського протопресвітерств.

При Патріаршому соборі у Києві відбулася молодіжна коляда. Як передає кореспондент  SoborNews, у святковому дійстві  взяв участь Владика Йосиф (Мілян), Єпископ-помічник Київський, голова єпархіальної молодіжної комісії о. Віталій Марцинюк та священики і миряни із Київського, Вишгородського та Черкасько-Чернігівського протопресвітерств.

 «Кожен з нас у своєму житті шукає чуда. Однак зможе його пережити, якщо справді його прагне. Отже, нехай у нашому серці буде чудо. Нехай Бог прийде до ясел нашого серця і наше життя стане яскравішим. Адже Бог робить справді великі речі», – зазначив Владика Йосиф.

Колядувати до церкви Благовіщення при Патріаршому соборі Воскресіння Христового у Києві прийшли молодіжні вертепи із Києва, Ірпеня, Фастова, Чернігова та Білої Церкви. Минулого року подібний захід мав архиєпархіальне значення, а цього року, крім Києва, молодь колядувала також у Вінниці та Житомирі.

 

Повідомила Тетяна Шпайхер

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next