АКТУАЛЬНО

При Патріаршому соборі Воскресіння Христового в Києві відкрили центр вакцинації від Covid-19

Понеділок, 08 листопада 2021, 19:48
Це перший храм Української Греко-Католицької Церкви, де, на прохання Міністерства охорони здоров’я України, від учора, 7 листопада, медпрацівники вакцинують від Covid-19 всіх охочих.
Фото: UNICEF Ukraine Фото: UNICEF Ukraine Фото: UNICEF Ukraine Фото: UNICEF Ukraine

Щепитися в Патріаршому соборі можна щоденно з 10:00 до 17:00 вакцинами AstraZeneca, CoronaVac та Pfizer. Для вакцинації необхідно ЗАПИСАТИСЯ через Helsi >>, йдеться у повідомленні на сайті святині.

Собор розташований у Києві за адресою: вул. Микільсько-Слобідська, 5.

Про те, що при храмах УГКЦ розпочнуть роботу центри вакцинації, повідомив у неділю, 7 листопада, на завершення Божественної Літургії Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

«Ми отримали прохання від Міністерства охорони здоров’я, щоб, як ми обіцяли на початку пандемії, відкрити наші храми і монастирі, аби, за потреби, організовувати центри вакцинації», – сказав він.

На переконання Глави УГКЦ, є чотири умови, як можна послужити життю сьогодні: не боятися щеплення, носити маски, зберігати соціальну дистанцію і мити руки.

«В усіх куточках нашої Церкви в Україні і за кордоном ми намагаємося послужити нашим людям усім, чим можемо, для того щоби врятувати життя і берегти здоров’я», – додав на завершення духовний лідер.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next