АКТУАЛЬНО

При українській парафії в Будапешті створили центр підтримки сім’ї

Четвер, 28 вересня 2017, 13:07
Цього тижня у Будапешті відбулася перша зустріч у новоствореному центрі підтримки сім’ї, який розпочав діяти при греко-католицькій парафії Покрови Богородиці в Будапешті. Перша тема зустрічі: «Як виховати щасливу дитину»?

Пані Оксана Габорій, голова парафіяльного центру, на початку зустрічі підкреслила про важливість цієї теми для українських сімей. Головним доповідачем даної теми була п. Мар’яна Бісик, сімейний психолог, психотерапевт-інтерн, викладач біоетики.

Цього дня учасники зустрічі почули виступи на такі теми: Як не допустися помилок у вихованні? Як справитися з труднощами, якщо ваша дитина замикається в собі, просиджує години біля комп'ютера чи має проблемну поведінку? На завершення зустрічі її учасники мали можливість отримати індивідуальну консультацію.

Отець Дамян Габорій, священик для українців в Угорщині, повідомив учасникам тренінгу, що завданням парафіяльного центру підтримки сім’ї є формувати культуру відповідального батьківства, надавати консультаційну допомогу потребуючим сім’ям, навчати природних методів розпізнавання плідності, допомагати подружнім парам у різних життєвих складних обставинах, батькам надати відповідну підтримку у вихованні дітей, організовувати тематичні лекції, тренінги і семінари.

 

Прес-служба УГКЦ в Угорщині
www.facebook.com/church.ugcc.in.hungary

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next