АКТУАЛЬНО

При українській парафії в Будапешті відбувся концерт з нагоди ювілею Незалежності України

П'ятниця, 09 вересня 2016, 17:40
7 вересня в м. Будапешт (Угорщина) при українській парафії Святих Кирила та Методія відбулася молитва та урочистий концерт з нагоди 25-ї річниці Незалежності України.

Святковий вечір розпочався з молитви, після якої прозвучав Гімн України, а відтак з вітальним словом звернулася Посол України в Угорщині Любов Непоп та речник української громади Угорщині Ярослава Хортяні.

Другу частину свята провів відомий київський народний хор «Дарничанка», який запропонував широкий спектр народних пісень із різних регіонів України.

У святкуванні взяли участь члени української громади, представники українського дипломатичного корпусу, речники національних меншин, депутати Державних зборів Угорщини, керівництво району Ференцварош.

На завершення о. Дам‘ян Габорій, душпастир для української громади в Угорщині, подякував усім присутнім в храмі за участь та організацію свята.

Захід відбувся за підтримки Товариства української культури Угорщини та самоврядування українців районів Ференцварош та Чепел міста Будапешта.

Прес-служба УГКЦ в Угорщині

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next