АКТУАЛЬНО

Призначення двох проректорів дає УКУ новий досвід у сфері управління та освіти, – проректор Тарас Добко

Субота, 01 січня 2011, 19:49
«Ми звикли думати про Мирослава Сеника та Павла Хобзея в контексті їхньої роботи на посаді голови Львівської облради та начальника обласного управління освіти відповідно. Для Українського католицького університету в період динамічного зростання їх досвід в сфері управління та освіти буде дуже корисний», – сказав перший проректор Українського католицького університу Тарас Добко.

«Ми звикли думати про Мирослава Сеника та Павла Хобзея в контексті їхньої роботи на посаді голови Львівської облради та начальника обласного управління освіти відповідно. Для Українського Католицького Університету в період динамічного зростання їх досвід в сфері управління та освіти буде дуже корисний», – сказав перший проректор Українського католицького університету Тарас Добко.

Мирослав Сеник розпочинає роботу на посаді проректора УКУ 3 січня 2011 року і відповідатиме за адміністративне управління та господарську діяльність університету. Павло Хобзей віднедавна є проректором з науково-педагогічної роботи університету. Він, зокрема, працюватиме над розробкою освітньої стратегії УКУ.

«Мирослав Сеник має не лише глибокий досвід у сфері державного управління, він також працював проректором Національного університету «Львівська політехніка», в якому відав господаркою цього ВНЗ, який є одним з найбільших технічних вишів в Україні. Маємо надію, що його призначення буде надзвичайно корисним для УКУ, який розпочав будівництво нового університетського містечка у Львові», – зазначив Тарас Добко.

Він також додав: «Павло Хобзей є експертом з питань розвитку системи освіти України і реалізації освітньої політики. Як відомо, він є одним із засновників Центру освітнього моніторингу в Києві та Центру освітньої політики у Львові. Був керівником низки міжнародних проектів та співавтором досліджень у сфері децентралізації освіти, громадянської освіти і розробки освітніх стратегій», – сказав Тарас Добко.

 

Відділ інформації та зовнішніх зв’язків УКУ

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next