АКТУАЛЬНО

Про Боже Слово розважали на реколекціях у Надвірні

Понеділок, 04 серпня 2014, 11:54
Від 31 липня до 3 серпня 2014 року в реколекційному домі імені блаженної Йосафати Згромадження сестер служебниць в м. Надвірна Івано-Франківської області під проводом сестер Мирослави Яхимець та Любомири Надич відбулися чергові реколекції для мирян на тему «Боже Слово в житті християнина».

У реколекціях взяли участь 23 особи із Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської областей.

Метою цих реколекцій була особиста зустріч із Христом у Божому Слові. У своїх конференціях сестри намагалися наблизити Слово Боже до людини, допомогти прийняти «Його не як слово людське, але як воно є справді – як Боже Слово, що діє у віруючих» (пор. 1 Сол. 2, 13) та  навчитися слухати Бога у своєму серці.

Чи вдалося це сестрам? Відповідь дають самі учасники реколекцій.

Я вдячна Богові, що покликав мене на реколекції «Боже Слово в житті християнина», за молитви і роздуми над Святим Писанням, за зміцнення своєї віри. Дякую Духові Святому, що прийшов і устами сестер говорив, любив і навчав мене. Прошу Бога сили для мого «фундаменту» і благословення. Орися.

Ісусе, я люблю Тебе! Я щиро дякую, що Ти дав можливість мені зустріти таких людей, які допомагали мені відродитися, і відкрили мені Твою любов до мене ще глибше. Дорогі сестрички, нехай це зерно Божого Слова, яке ви посіяли в наших серцях, проросте і дасть плід «у тридцять, шістдесять, чи то й у сто раз більше». Дякую за Живе Слово. Уляна.

Люблячий наш Татусю, дякуємо Тобі за Твою любов до нас, за Твоє Боже Слово, яке Ти даєш нам. Дякуємо Тобі за можливість побувати на цих реколекціях, адже вони стали для нас початком змін у наших серцях  і вірі. Боже, допоможи нам прямувати до Єрусалима і не покидати цієї дороги. Дякуємо сестрам за їхню науку. Іванна і Наталя.

Любий Господи, їхала в монастир вивчати Твоє Святе Письмо, а приїхала в отцівський дім – додому!!! До Живого Бога, який приймає вдень і вночі – тільки ПРИЙДИ!!! Дякую всім сестрам за науку, молитву, тепле прийняття, за затишок і розуміння. Божої благодаті вам і до зустрічі, щоб впізнавати ще дальше Живе Слово. Дякую. Людмила.

Прес-служба сестер служебниць

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next