АКТУАЛЬНО

Про досвід примирення в Лівані – наступний вебінар циклу «Екуменізм і миробудування: міжнародні уроки для України»

Понеділок, 15 листопада 2021, 16:39
Інститут екуменічних студій УКУ спільно з Фондом Конрада Аденауера в Україні запрошує взяти участь у продовженні циклу вебінарів на тему «Екуменізм і миробудування: міжнародні уроки для України». Семінар про досвід Лівану відбудеться 17 листопада в зумі. Початок о 17:00.

Доповідачем буде д-р Антуан Флейфель, керівник Інституту християн Сходу. Респондентка – сестра редемптористка д-р Альфонса Карапата, Згромадження сестер місіонерок Найсвятішого Ізбавителя.

 «Ліван – одна з найбільш плюралістичних країн Близького Сходу в релігійному та етнічному плані. Це теж країна, де релігія відіграє важливу роль у суспільному житті і де християни різних Церков — зокрема православні та східні католики — активно співпрацюють. Одночасно це країна, яка вже довший час переживає конфлікти, деякі з яких провокують сусідні держави. Я впевнений, що цей вебінар дозволить нам знайти багато цікавих паралелей з українською ситуацією і аспектів, над якими варто задуматися», - зазначає модератор вебінару д-р Павло Смицнюк, директор Інституту екуменічних студій УКУ.

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, зареєструйтесь: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSduZi51TjuW1D.../viewform

Участь безкоштовна.

Подія відбуватиметься із синхронним перекладом англійською та українською мовами.

Відповідальна особа: Ірина Кітура, [email protected]

Пресслужба Інституту екуменічних студій УКУ


ТЕГИ: екуменізм
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next