АКТУАЛЬНО

Про душпастирство родин говорили Сокальсько-Жовківської єпархії

Середа, 06 грудня 2017, 13:24
Про виклики та загрози, які нині постають перед українською родиною, говорили на черговому засіданні Комісії у справах родини Сокальсько-Жовківської єпархії, що відбулося 5 грудня 2017 року.

Зустріч розпочав владика Михайло (Колтун) молитвою. У пастирському слові архиєрей подякував за старання та сумлінне служіння священикам, відповідальним за передподружню підготовку в деканатах, а також наголосив на пріоритетних напрямках діяльності у 2018 році, а саме: реколекції для подружніх пар, реколекції для священичих сімей, реколекції для їмостей, форум сімей.

Беручи до уваги загрози та виклики суспільства, які скеровані на знищення інституту сім’ї, владика Михайло заохотив всі парафіяльні спільноти та єпархіальні комісії до співпраці і молитви на благо родини.

Отці-референти єпархіальної комісії у справах родини підсумували успіхи, яких вдалося осягнути у 2017 році і звернули увагу на труднощі та шляхи їх вирішення для кращого служіння родині в наступному році.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.sokaleparchy.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next