АКТУАЛЬНО

Про геополітику та Церкву йтиметься на ХXІІ Молодіжній науково-практичній конференції

Четвер, 15 квітня 2021, 14:37
Інститут релігії та суспільства УКУ запрошує студентів і молодих науковців взяти участь у ХXІІ Молодіжній науково-практичній конференції «Геополітика та Церква: місце України на глобальній релігійній мапі світу».

Конференція відбудеться 20 квітня 2021 року в онлайн-режимі, початок о 16:00.

Україна розташована на перетині різних культур та цивілізацій. Українське православ’я стало центром обговорень усього православного світу. Ми маємо найбільшу Східну Католицьку Церкву у світі. Українські об’єднання баптистів чи не найбільші на континенті. Чи можемо ми говорити про належність України винятково до однієї з типів конфесійних макроугрупувань? Яке місце України на світовій релігійній мапі? Які впливи українські Церкви здійснюють на свої конфесійні традиції та яку користь це може принести українському суспільству?

«Для нас важливо почути думки молодих науковців та студентів у цій царині, обмінятися досвідом і напрацювати спільне бачення заявлених проблем», – зауважують організатори.

Головні спікери заходу:

  • Мирослав Маринович
  • Анатолій Бабинський
  • Віктор Єленський
  • Тарас Дзюбанський
  • Роман Назаренко

Реєстрація за покликанням: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYvc-CvrTwuHNOEGsHEq45DT1WQJv4O1x_1

За довідками звертатись в Інститут релігії та суспільства УКУ, e-mail: [email protected].

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами https://risu.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next