АКТУАЛЬНО

Про протидію корупції говорили на формаційній зустрічі для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ

Понеділок, 23 квітня 2018, 13:27
18-19 квітня в м. Самбір та м. Дрогобич відбулися формаційні зустрічі для священиків Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ, які провадив голова Центру протидії корупції УГКЦ Петро Дарморіс.

Учасників семінару привітав владика Григорій (Комар), Єпископ-помічник Самбірсько-Дрогобицької єпархії. Під час зустрічей-тренінгів учасники ґрунтовно аналізували різні форми корупції, зосереджувалися над біблійними уривками, які засуджують різні прояви цього гріха та над вченням Церкви щодо цього явища.

Особливу увагу було приділено душпастирському служінню священиків та їх місії у протидії гріхові корупції. Загалом, участь у тренінгах взяли понад 200 священиків єпархії. Подібні ж зустрічі відбуватимуться надалі для священиків кожної єпархії та екзархату УГКЦ.

Прес-служба Центру протидії корупції УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next