АКТУАЛЬНО

Про міжконфесійні відносини мова піде на Екуменічному вікенді «Львів — місто діалогу»

П'ятниця, 26 січня 2018, 16:45
Освітня програма «Екуменічні науки: християнство в діалозі зі світовими релігіями, суспільством і медіа» запросила студентів-старшокурсникiв та випускникiв університетів до участі у школі «Львів — місто діалогу», яка розпочинається 27 січня.

Мета такої школи: ознайомити учасників із релігійною ситуацією в Україні та Львові, зокрема надати інформацію про міжконфесійні відносинами трьох гілок християнства та нехристиянських релігій, ознайомити з традицією віддзеркалення релігійної проблематики в українському інформаційному просторі, із соціальними проектами релігійних організацій у Львові.

У програмі школи передбачені лекції, дискусії, презентації, обговорення, екскурсії та відвідини релігійних організацій. Школа триватиме до 30 січня 2018 року.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ecumenicalstudies.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next