АКТУАЛЬНО

Про «недугу корупції» говорили у Шпиталі імені Шептицького

П'ятниця, 23 вересня 2016, 12:49
22 вересня 2016 року представники Комісії УГКЦ «Справедливість і мир» провели зустріч із медичними працівниками Шпиталю імені митрополита А. Шептицького. Тематикою зустрічі була проблема корупції.

На початку зустрічі заступник голови Комісії о. Олег Лука ознайомив присутніх із діяльністю та напрямками роботи Комісії УГКЦ «Справедливість і мир», зокрема розповів, що, окрім різноманітних ініціатив цієї церковної інституції, вона видала переклад твору «Зцілитися від корупції» теперішнього Папи Римського Франциска. Він також розповів про різні площини проявів  в Україні цієї «суспільної недуги».

А Петро Дарморіс, голова Центру протидії корупції Комісії УГКЦ  «Справедливість і мир», розказав присутнім про багатовимірність проблеми корупції, про те, які її види, як її трактують та які можливі шляхи протидії з боку християн, зокрема тих, хто працює у сфері медицини. Ділячись досвідом та можливими кроками антикорупційного характеру, організатори заходу запропонували учасникам зустрічі друковані матеріали щодо проблеми корупції та декларації чесності. Їх взяли ті, хто бажав їх підписати і вирішив не давати та не брати хабарів.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ  «Справедливість і мир»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next