АКТУАЛЬНО

Про реконструкцію Свято-Юрського комплексу говорили з головою ЛОДА та мером Львова

П'ятниця, 10 липня 2020, 13:06
10 липня 2020 року в Митрополичих палатах (м. Львів, пл. Св. Юра, 5) відбулася зустріч митрополита Львівського Ігоря Возьняка з головою Львівської ОДА п. Максимом Козицьким та міським головою Львова п. Андрієм Садовим.

Зустріч, ініційована громадською радою “Святий Юр”, стосувалася низки життєво необхідних заходів, пов’язаних із реконструкцією Свято-Юрського комплексу.

Про невідкладні роботи та аварійні ділянки розповів п. Ігор Кузьмак, який є генеральним проєктувальником із реновації Свято-Юрського комплексу.

Друге питання, яке обговорили учасники зустрічі – це вшанування 155-річчя з дня нородження праведного митрополита Андрея.

Синкел у справах монашества ієрм. Юстин Бойко розповів про заходи на рівні міста та області. Окрім освітніх і мистецьких програм, незабаром будуть завершені ремонтно-реставраційні роботи в приміщені Музею митрополита Андрея (м. Львів, вул. Кривоноса, 1). Вагомим буде також новий інформаційний ресурс – інтернет-портал, на якому можна буде знайти всі матеріали, пов’язані з постаттю праведного Андрея.

ugcc.lviv.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next