АКТУАЛЬНО

Про родину у творах митрополита Андрея говорили на конференції в Івано-Франківську

П'ятниця, 26 грудня 2014, 06:57
В Івано-Франківську відбулася конференція на тему “Родина у творах митрополита Андрея Шептицького”.

З благословення Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського Володимира (Війтишина) архиєпархіальна Комісія у справах родини провела 24 грудня 2014 року в катехитичному центрі, що біля собору Воскресіння Христового м. Івано-Франківська, конференцію, присвячену 150-річчю від дня народження митрополита Андрея Шептицького на тему «Родина у творах митрополита Андрея Шептицького».

Конференція розпочалася Молебнем, який очолив владика Йосафат (Мощич), Єпископ-помічник Івано-Франківської архиєпархії, звернувшись опісля із вступним словом до учасників конференції.

Першу доповідь виголосив голова Комісії у справах родини Івано-Франківської архиєпархії протоієрей Василь Чорній на тему «Чистота відносин у родині». Опісля доповідав ієрей Василь Чорній (психолог при Комісії у справах родини) на тему «Патріотичне виховання у родині». Наступним свою доповідь виголосив ієрей Ярослав Рохман (голова руху «За тверезість життя») на тему «Проблеми алкоголізму в родині та чеснота стриманості».

Наприкінці конференції заключне слово мав професор та декан філософського факультету Івано-Франківського богословського університету – мит. прот. проф. Іван Козовик, як наочний свідок та очевидець життя та діяльності митрополита Андрея Шептицького. Закінчилася конференція фуршетом для усіх присутніх.

ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next