АКТУАЛЬНО

Про сенс життя йшла мова на зустрічі до Всесвітнього дня втрачених немовлят

П'ятниця, 20 жовтня 2017, 11:53
15 жовтня 2017 року в катехитичній школі при храмі Святого Димитрія с. Оброшино Львівської області відбулася зустріч на тему «Життя одне! Живи!», яку провела керівник організації «Перенатальний хоспіс «Слід життя».

Зустріч була присвячена Всесвітньому дню дітей, які відійшли від нас під час вагітності матері або в перші місяці після народження. Батьки, які зазнали цієї втрати, цього дня запалюють свічки на знак пам’яті про своїх дітей, таким чином створюючи "світлову хвилю", яка поширюється по всьому світі завдяки часовій різниці.

Зустріч розпочалася з молитви та благословення пароха о. Михайла Стахніва. Після вступної частини та знайомства учасники заходу мали можливість обговорити із с. Юстиною питання, які неодноразово ми ставимо перед собою: для чого живу? Яке моє завдання в цьому житті? Який сенс мого терпіння? У чому є справжня радість?

Сестра Юстина також розповіла всім присутнім про організацію «Перенатальний хоспіс «Слід життя», метою якої є допомога та супровід тих батьків, котрі шукають способи привернути особливу увагу суспільства до розуміння проблематики, що пов’язана з перинатальними втратами.

На зустріч прийшло понад 30 осіб різного віку. Усі присутні брали активну участь в обговоренні та дискусії, ділилися своїм досвідом, задавали запитання. У перерві всіх частували кавою та смачними тістечками. З найменшими учасниками займалися с. Марта Воловець та с. Магдалина Шульгіна.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ssmi-ua.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next