АКТУАЛЬНО

Про шкідливі звички та боротьбу з ними говорили семінаристи та військові

Вівторок, 07 листопада 2017, 13:36
Студенти Івано-Франківської духовної семінарії з Братства святого Димитрія Центру душпастирювання силових структур відвідали військову частину Національної гвардії. Семінаристи говорили з військовими про шкідливі звички та боротьбу з ними.

У зустрічі взяв участь капелан о. Роман Костробій. Він закликав  воїнів до певної призадуми, застанови над власним життям та, здавалося б,  малими дрібничками, що ведуть до тяжких гріхів. Опісля була відслужена Свята Літургія з участю братів ЦДСС.

Після  завершення  Божественної Літургії брати-семінаристи поділилися порадами та певними побажаннями для військових щодо звичок у повсякденному житті. Також брати говорили про  гріхи ы Таїнство Покаяння, наголошуючи на важливості сповіді в житті не тільки духовних осіб, а й кожної людини. Військові, як вважають брати-капелани, слухали їх із зацікавленням.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ifds.org.uа

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next