АКТУАЛЬНО

Про ситуацію в Україні говорив Блаженніший Святослав із Їржі Новотним

Субота, 04 липня 2015, 16:01
4 липня Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, зустрівся в Києві із Їржі Новотним, колишнім дисидентом, співробітником Вацлава Гавела.

У ході зустрічі пан Їржі передав вітання від владики Вацлава Малого та кардинала Дука з Праги. Рівно ж висловив готовність разом зі своїми друзями поширювати через видання книг і статей у журналі «Контакт» правду про ситуацію в Україні.

Слід відзначити, що п. Їржі після Оксамитової революції реформував чеську службу безпеки. В Україну приїжджає, щоб ділитися досвідом, як перейти від тоталітарного режиму до демократичного устрою.

Блаженніший Святослав подякував гостю за те, що він робить, за його відкритість і готовність правдиво інформувати чеське суспільство про події в Україні та висловив зацікавлення з боку УГКЦ до співпраці.

Департамент інформації УГКЦ

 
ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next