АКТУАЛЬНО

Про свої обов’язки та місію розповів для душпастирів Львівської архиєпархії Апостольський нунцій в Україні

Неділя, 17 листопада 2013, 21:52
У рамках засідань Інституту постійної формації духовенства Львівської архиєпархії 14 листопада 2013 року відбулася зустріч священнослужителів з Архиєпископом Томасом Едвардом Галліксонном, Апостольським нунцієм в Україні.

Упродовж свого виступу ватиканський дипломат розповів пресвітерам про особливості своєї праці на теренах України, місію та завдання, як посланця Апостольської столиці. Також у своїй доповіді промовець звернув увагу на питання екуменізму та співпраці з Церквами інших християнських конфесій і вказав на особливу роль УГКЦ серед Вселенської Церкви.

Насамкінець, відповідаючи на запитання слухачів, Архиєпископ поділився особистим досвідом, враженнями та труднощами, які виникають у служінні Апостольського нунція не лише в Україні, а й в інших країнах, де служив владика Томас.

Після завершення першої частини засідання о. Володимир Ольшанецький, адміністратор парафії Всіх святих українського народу (м. Львів, вул. С. Петлюри, 32), розповів про річне пасторальне планування на прикладі ввіреної йому парафії.

Наостанок було повідомлено, що наступна зустріч Інституту постійної формації духовенства відбудеться 26 грудня. Доповідачем на ній буде владика Ігор, Архиєпископ і Митрополит Львівський.

відео

http://www.ugcc.lviv.ua/actual/news/394-Pro_svoji_obovjazki_ta_misiju_rozpo.html

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next