АКТУАЛЬНО

Про сім’ю як домашню Церкву говорили з майбутніми дружинами випускників Тернопільської духовної семінарії

П'ятниця, 05 березня 2021, 14:45
28 лютого у Тернопільській духовній семінарії імені патріарха Йосипа Сліпого відбулася перша зустріч у рамках підготовчих курсів для майбутніх дружин кандидатів до священства, в якій взяли участь обраниці братів сьомого курсу.

З благословення архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василя Семенюка першу науку провів ректор семінарії о. Іван Римар.

Священноієрей говорив про Святе Таїнство Подружжя та священничу сім’ю як «домашню Церкву». Як повідомляє пресслужба семінарії, були розглянуті такі питання: хто такий для мене Бог і ким Він є в моєму житті; ким ми є і ким хочемо стати; участь дружини у священстві чоловіка, її роль в священничому служінні; вміння показати Христа, бути всім для всіх, як Господь Ісус Христос.

Також дівчата мали можливість поділитися своїм баченням священничої сім’ї. Завершилася зустріч спільною бесідою за горнятком кави в дружній атмосфері.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://www.tze.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next