АКТУАЛЬНО

Про виклики у сучасні сім’ї говорили на реколекціях у Долині

П'ятниця, 24 березня 2017, 11:13
Із 19 по 22 березня в парафії Святого ап. Андрія Первозванного УГКЦ м. Долина проводилися великопісні реколекції. Темою наук було: «Сучасна сім’я. Виклики». Протягом цього часу у храмі перебували мощі св. Домініка Савіо – покровителя дітей і молоді.

Реколектантом був о. Іван Мазуркевич, священик Згромадження салезіан св. Івана Боско (СДБ) з м. Львів. Вранці і ввечері в храмі відбувалися відповідні моління, сповіді, реколекційні науки. Протягом цих днів о. Іван та бр. Іван (СДБ) у супроводі о. Богдана Тисяка, адміністратора храму, та о. Ігоря Ліпчанського, сотрудника, провели зустрічі у школах №6 і 7 та природничо-математичному ліцеї.

На прикладі св. Домініка Савіо о. Іван дав старшокласникам зрозуміти, що можна бути святими і в 15-16 років.

Увечері, напередодні закінчення реколекцій, кожен мав можливість поставити запитання отцю-реколектанту та отримати вичерпну відповідь. На закінчення о. Богдан Тисяк подякував отцю-реколектанту, а парафіяни просили отця по змозі ще до них завітати.

о. Ігор Ліпчанський,
прес-секретар Долинського протопресвітеріату

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next