АКТУАЛЬНО

Про значення і роль сім’ї в розвитку особи та суспільства говорили в Городку, що на Львівщині

Понеділок, 24 жовтня 2016, 20:24
23 жовтня 2016 року з ініціативи Комісії УГКЦ "Справедливість і мир" відбулася чергова зустріч у рамках програми суспільно-політичного виховання мирян у м. Городок на Львівщині. Усі охочі цього дня мали можливість взяти участь у дискусії на тему значення і ролі сім’ї в розвитку особи та суспільства.

Доповідачем цієї зустрічі, яка відбувалася при місцевому храмі Преображення Господнього ГНІХ, був заступник голови Комісії УГКЦ "Справедливість і мир" о. Олег Лука. Розповівши учасникам про християнське бачення сім’ї, її біблійні та богословські виміри, присутні мали можливість впродовж кількох годин розглядати практичні питання сімейного життя у світлі Євангелія, сучасності та християнського суспільного вчення.

Тривала зустріч, проте, все ж залишила багато тематичних аспектів, які спільно вирішили розглянути на наступних зустрічах, що ініціативно звершуються місцевим парохом о. Тарасом Цікалом спільно із парохіянами міста та набувають систематичного характеру.

Інформаційна служба Комісії УГКЦ "Справедливість і мир" 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next