АКТУАЛЬНО

Продовжується міжпарафіяльна співпраця Львівської та Київської архиєпархій УГКЦ

Четвер, 24 жовтня 2013, 20:33
Понад 6 тисяч гривень зібрали вірні с. Заставне та с. Великий Полюхів для потреб громади храму Великомученика Юрія, що в м. Васильків Київської архиєпархії УГКЦ.

Збірка була проведена в рамках співпраці Львівської та Київської архиєпархій. Як розповів о. Володимир Савчинський, в. о. протопресвітера Глинянського протопресвітерату, 21 жовтня 2013 року в с. Заставне і в с. Великий Полюхів відбулася зустріч о. Романа Романовича, адміністратора храму Великомученика Юрія, що в м. Васильків Київської архиєпархії, з вірними Глинянського протопресвітеріату.

Під час візиту о. Роман разом із о. Володимиром Савчинським відслужили Божественну Літургію. Після Літургії о. Роман розповів людям про труднощі й реалії нашої Церкви в центрі України. Також він поділився планами щодо побудови греко-католицького храму в м. Васильків.

Відтак було вирішено провадити і подальші зустрічі о. Романа з вірними Глинянського деканату для підтримки і розвитку нашої Церкви в центрі України.

Прес-служба Львівської архиєпархії

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next