АКТУАЛЬНО

Продовжується реалізація проекту «Шануй батька і матір»

Четвер, 08 грудня 2016, 11:40
5-6 грудня у м. Старому Самборі та у смт Стрілках Самбірського району відбулися семінари, які є продовженням проекту «Шануй батька і матір». Головною метою семінарів є відродження гідності людей золотого віку в українському суспільстві.

На навчання зібралися представники духовенства, шкіл і соціальних служб Старосамбірського району.

Реалізація проекту, започаткованого Комісією УГКЦ у справах родини і Благодійним фондом «Спільнота золотого віку», розпочався Міжнародною конференцією, що відбулася 24-25 листопада 2016 року у Старій Солі.

Учасників семінару ознайомлено з метою та змістом проекту (п. Анна Єва Боднар, доктор богослов’я, керівник  БФ "Спільнота золотого віку").

Згідно з програмою, були виголошені доповіді, що, зокрема, стосувалися: демографічної ситуації в Україні (п. Олег Паска, голова  ГО «Народна справа християнського бачення гідності людей золотого віку (доповідач о. Володимир Ждан, доктор богослов’я, член Українського богословського наукового товариства, канцлер Стрийської єпархії УГКЦ); вишкіл та формація соціальних працівників (п. Любов Гаврищак, доцент кафедри практичної психології, кандидат психологічних наук Дрогобицького педагогічного університету імені Івана Франка); освіта дорослих як складовий елемент навчання упродовж життя (доповідач п. Маргарита Носкова, доцент кафедри педагогіки і соціального управління, Інституту права та психології НУ "Львівська політехніка", кандидат педагогічних наук).

Наприкінці грудня в цих місцевостях заплановані круглі столи, на яких будуть напрацьовані практичні рекомендації з реалізації проекту.

catholicnews.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next