АКТУАЛЬНО

Продовжується реєстрація учасників 7-го Екуменічного соціального тижня!

Вівторок, 23 вересня 2014, 19:34
Сьомий Екуменічний соціальний тиждень відбудеться 29 вересня - 4 жовтня 2014 року у м. Львові.

"Відповідальність християнина у сучасному суспільстві"– таку тему запропонували обговорити організатори VII Екуменічного соціального тижня (ЕСТ). 

Учасники цьогорічного Форуму обговорять досвід становлення відповідального громадянського суспільства. Під час дискусій зосереджуватимуть увагу на відповідальності журналістів, представників соціальних організацій та кожного громадянина у часи суспільних трансформацій. Представники духовенства разом з мирянами дискутуватимуть на тему соціальної ролі Церкви в період суспільних змін. Інтегральною частиною VII ЕСТ є також Академічна конференція «Спадщина ІІ Ватиканського Собору у дусі Lumen gentium, Unitatis redintegratio та Orientalium Ecclesiarum». Особливу увагу звертатимуть на три декрети зазначеного собору – Lumen  gentium,Unitatis redintegratio і Orientalium Ecclesiarium, оскільки вони мали виняткове значення для життя Католицької Церкви загалом та східних католиків зокрема. 

Вперше під час ЕСТ відбудеться BarCamp на тему: «Ініціативна молодь: вимога часу – потреба суспільства». Захід буде спрямований на те, щоб допомогти активним молодим людям здобути організаційні навички та усвідомити власне місце та роль у громадянському суспільстві.

Програма також насичена цікавими культурно-мистецькими заходами, серед яких фотовиставка, благодійна гала-вечеря, презентація книги, вечір духовної музики та виставка-ярмарок. 

Сподіваємося, що заходи 7 Екуменічного соціального тижня будуть корисними для Вас, громади міста та гостей Львова.

Зареєструватися та переглянути програму 7-го ЕСТ Ви можете на  сайті Екуменічного соціального тижня esweek.org.ua.

Реєстраційна форма (останній день реєстрації для участі у виставці ярмарку 24 жовтня 2014 року ) для участі громадських та соціальних організацій у Виставці-ярмарку, яка відбудеться 4 жовтня 2014 року за адресою м. Львів, площа Ринок, 1.

За додатковою інформацією звертайтесь  на електронну скриньку [email protected] або за телефоном (032) 240-99-44(внутр. 166 або 273)

Прес-служба Екуменічного соціального тижня

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next